Kurs i Medial utveckling & Andlig Personlig utveckling
Inbjudan
 14 – 16 oktober 2022 – Hotel Mullsjö
OBS! För att få delta i SRAU´s kurser i Mullsjö måste du vara medlem i föreningen.  

Med anledning av COVID19 och myndigheternas rekommendationer om folksamlingar, så kan vi i nuläget inte ta emot ansökan om medlemskap eller anmälningar till höstens kurs. Vi ber dig därför återkomma hit till vår hemsida i augusti 2022 , då vi vet mer om det rådande läget i vårt samhälle.

Läs merBli Medlem

SRAU inbjuder till helgkurs i Medial Utveckling & Andlig Personlig Utveckling på Hotel Mullsjö den 14-16 oktober 2022

 Kursen vänder sig till både nya och tidigare medlemmar.

Hotel Mullsjö är mycket vackert beläget vid Mullsjön i Mullsjö. Tåg från Jönköping, Nässjö och Falköping stannar i Mullsjö. Möjlighet till transport finns från och till Mullsjö station. Hotellet har moderna och trevliga rum med grupp- och samlingsrum. På hotellet finns tillgång till inomhuspool och bastu.

OBS! Deltagare måste ha fyllt 18 år. Du förväntas vara i psykisk balans och drogfri. Kunna vara fokuserad under längre stunder för att kunna arbeta i gruppen.
Vid frågor, kontakta gruppledare. 

Program & Kursavgift

Fredag 14 oktober

kl 14.30 Mottagning av deltagare i samlingsrum/foajé
kl 17.00 Middag
kl 18.00 Välkomstsamling och information och gemensam meditation i Utsikten
kl 18.30 Grupparbete
kl 21.00 Kaffe

Lördag 15 oktober
kl 07.00 Frukost
kl 09.00 Gemensam samling
kl 09.45 Grupparbete
kl 12.00 Lunch
kl 13.30 Grupparbete, inkl. kaffe med kaka ca kl 15.00
kl 17.00 Middag
kl 18.30 Gemensam samling
kl 20.00 Kaffe och samkväm med lotteri
Söndag 16 oktober
kl 08.00 Frukost
kl 09.00 Gemensam samling
kl 09.45 Grupparbete
kl 12.00 Lunch
Hemfärd

Vår andra kurs!

Andlig Healing & Andlig Personlig Utveckling

Individuell Inriktning

Medial Utveckling & Andlig Personlig Utveckling

För nya
deltagare

GRUPP M

För dig som är ny deltagare i SRAU´s Mediala Utveckling

Denna kurs är för dig som är ny medlem i SRAU och vill börja din Mediala Utveckling hos oss. I denna grupp lär du dig SRAU´s grunder. Kursen innehåller bland annat vägledda meditationer, kontakt med din ledare/guide, öppna och stänga din andliga kontakt, seans- och inspirationsövningar, samtal kring etik och moral samt vikten av Andlig Personlig Utveckling. Gruppledaren ger dig värdefull feedback på ditt Mediala arbete.

Seansträning

GRUPP S

Seanskurs där du utvecklar din mediala gåva som seansmedium.

Denna kurs är för dig som gått M-gruppen och vill fortsätta utveckla din ledarkontakt i form av seansträning. Exempel på vad som kan komma att tas upp är hur man förbereder sig inför och genomför en seans, ledarkontakten, mediets ansvar och vikten av Andlig Personlig Utveckling. Det ges många tillfällen till träning under kursen och gruppledaren kommer att ge dig värdefull feedback om ditt mediala arbete.

Arbetet i gruppen kan leda till B- och A-certifikat i Seans.

Utveckla din
mediala gåva

GRUPP I

Kurs där du utvecklar din mediala gåva med Andlig Inspiration från din ledare.

Denna kurs är för dig som gått M-gruppen och vill fortsätta utveckla din ledarkontakt där vi förmedlar budskap genom Inspiration från vår ledare. Detta kan ske i till exempel skrift, bild, tal och symboler. I gruppen pratar vi också om vikten av Andlig Personlig Utveckling. Det ges många tillfällen till träning under kursen och gruppledaren ger dig värdefull feedback om ditt mediala arbete.

 Arbetet i gruppen kan leda till B- och A-certifikat i Inspiration.

 

Arbeta med
Personlig Utveckling

GRUPP P

Kurs i Andlig Personlig Utveckling.

Denna kurs är för dig som vill utvecklas genom kropp-själ-sinne. För att vara behörig till att välja denna grupp ska du minst ha gått M. Förutom vägledda meditationer kan kursen komma innehålla olika övningar inom chakralära, medveten närvaro, positivt tänkande, öka din självkännedom, stärka din intuition, helhetstänkande kropp-själ-sinne. Gruppledaren ger dig värdefull feedback under kursens gång.

Redan har A- &
healingcertifikat

GRUPP A 

Avancerad Medial Kurs för dig som har SRAU´s A- och Healingcertifikat.

Denna kurs är för dig som vill fortsätta ditt mediala arbete. Exempel på ämnen som vi kan komma att fördjupa oss i är kontakten med din ledare/guide, seans- och inspirationsövningar, symboler, chakran och auran. Erfarenheter kan delas i gruppen kring olika slags energier. A-gruppen deltar också i att ge omdömen till deltagare som övar från grupp I och S.
Certifikat tilldelas ej i denna grupp.