KURS I ANDLIG HEALING & PERSONLIG UTVECKLING

Inbjudan
3-5 April 2020 – Hotel Mullsjö
OBS! För att få delta i SRAU:s kurser i Mullsjö måste du vara medlem i föreningen.
Läs merBli Medlem

SRAU inbjuder till helgkurs i Andlig Healing & Personlig Utveckling på Hotell Mullsjö den 3-5 april 2020

 

Kursen vänder sig till både nya och tidigare medlemmar.
Du som anmäler dig till denna kurs för första gången kan välja mellan grupp H1 (Andlig Healing) eller grupp P (Personlig Utveckling). För att du ska få ut mesta möjliga av din kurshelg ber vi dig fylla i svaren på frågor om din kunskapsnivå när du fyller i din anmälan.

Grupp H2 är för medlemmar som har utvecklats i sitt healingarbete. Här finns möjlighet att, inför SRAU:s erfarna medier samt inför övriga kursdeltagare, genomföra prov i healing som kan leda till SRAU:s healingcertifikat.

Grupp V (vidareutveckling) är för medlemmar som har tilldelats SRAU:s healingcertifikat.

Grupp A är för medlemmar som har tilldelats SRAU:s healingcertifikat samt något av våra A-cerifikat.

Hotel Mullsjö är mycket vackert beläget vid Mullsjön i Mullsjö. Tåg från Jönköping, Nässjö och Falköping stannar i Mullsjö. Möjlighet till transport finns från och till Mullsjö station. Hotellet har moderna och trevliga rum med grupp- och samlingsrum. På hotellet finns tillgång till inomhuspool och bastu.

OBS! Deltagare måste ha fyllt 18 år.

Program & Kursavgift

Fredag 3 april

kl 14.30 Mottagning av deltagare i samlingsrum/foaljé
kl 17.00 Middag
kl 18.00 Välkomstsamling, information och gemensam meditation i Utsikten
kl 18.30 Grupparbete
kl 21.00 Kaffe

Lördag 4 april

kl 07.00 Frukost
kl 09.00 Gemensam samling
kl 09.45 Grupparbete
kl 12.00 Lunch
kl 13.30 Grupparbete, inkl. kaffe med kaka ca kl 15.00
kl 17.00 Middag
kl 18.30 Gemensam samling för Healingprov i Utsikten
kl 20.00 Kaffe och samkväm med lotteri i matsalen

Söndag 5 april
kl 07.00 Frukost
kl 09.00 Gemensam samling
kl 09.30 Grupparbete
kl 12.00 Lunch
Hemfärd

Vår andra kurs!

Medial Utveckling & Personlig Utveckling

Individuell Inriktning

Andlig Healing & Personlig Utveckling

För nya
deltagare

GRUPP H1

För dig som är ny deltagare i SRAU:s Healingutveckling i Mullsjö

Denna kurs är till för SRAU´s nya medlemmar som nu börjar sin Healingutveckling i Mullsjö. Gruppledaren och assistenten demonstrerar en Healingsession och beskriver vad som sker. Exempel på ämnen som kan komma att tas upp är hur du får kontakt med din healingledare, att känna in olika energier, chakrabalansering, avståndshealing och vikten av personlig utveckling. Under kursen varvas teori med praktiska övningar där gruppledaren ger dig värdefull feedback.

Arbeta som
healer

GRUPP H2

Kurs i Andlig Healing, där du utvecklas som Healer

Denna kurs är för dig som vill utveckla din healing. Här finns möjlighet, om du vill och om din gruppledare anser dig mogen för det, att få gå upp och prova för SRAU’s healingcertifikat. Exempel på ämnen som kan komma att tas upp är hur man förbereder sig inför en healingbehandling, kontakten med din healingledare, symboler, healerns ansvar, kroppsskanning, chakran, auran, avståndshealing och vikten av personlig utveckling. Det ges många tillfällen till träning under kursen och gruppledaren kommer att ge dig värdefull feedback.

Har
healingcertifikat

GRUPP V

Kursen är öppen för dig som har Healingcertifikat från SRAU

Denna kurs är för dig som har Healingcertifikat från SRAU. Exempel på ämnen som kan komma att tas upp är att fördjupa kontakten med din healingledare, healerns ansvar och etik, kroppsskanning, chakran, auran, avståndshealing och vikten av personlig utveckling. Erfarenheter som terapeut kan delas i gruppen. Det ges många tillfällen till träning under kursen och gruppledaren kommer att ge dig värdefull feedback.

Arbeta med din
personliga utveckling

GRUPP P

Kurs för dig som vill utvecklas och arbeta med personlig utveckling genom kropp-själ-sinne.

Denna kurs är för dig som vill arbeta med din Personliga Utveckling. Den är öppen för alla, oavsett tidigare kurs eller certifikat. I den här gruppen kommer temat variera från gång till gång. Exempel på teman kan vara helhetstänkande kropp-själ-sinne, chakralära, andningsövningar, medveten närvaro, färgernas läkande kraft, positivt tänkande, kroppsövningar, regression, coachande bemötande och samtal mm. Du kommer delta i praktiska övningar där gruppledaren ger dig värdefull feedback.

Redan har A- &
healingcertifikat

GRUPP A – Innehav av A- och Healingcertifikat är ett krav.

Avancerad grupp för dig som vill fortsätta utvecklas.

Exempel på vad som kan komma att tas upp på denna kurs är att vi tränar vidare på att fördjupa kontakten med din healingledare, symboler, healerns ansvar, kroppsskanning, chakran, auran, avståndshealing och vikten av personlig utveckling. I gruppen turas ni om att hålla övningar med inspiration från den andliga healingledaren. Erfarenheter som terapeut delas i gruppen. Det ges många tillfällen till träning under kursen och gruppledaren kommer att ge dig värdefull feedback om dina styrkor och områden du kan utveckla.