Individuell inriktning

Medial och Personlig Utveckling

För att kunna höja kvalitén på vår utbildning och för att öka förståelsen för vad som väntar på kurserna i Mullsjö, finns det möjlighet att runt om i landet gå en utvecklingscirkel i SRAU:s regi. Kursen innefattar baskunskap i andlig-, medial- och personlig utveckling.
LÄS MER

GRUPP M

För dig som är ny deltagare i SRAU:s Mediala Utveckling

Denna kurs är till för SRAU:s nya medlemmar och som vill börja sin Mediala Utveckling i Mullsjö. Vi tar upp olika mediala förmågor som ex. klarseende, klarhörande, klarkännande, trans, ledarkontakt och psykometri samt vikten av beskydd och den egna personliga utvecklingen. Detta varvas med praktiska övningar där gruppledaren ger dig värdefull feedback om dina styrkor och områden du kan utveckla.

GRUPP P

Kurs för dig som vill arbeta med personlig utveckling genom kropp-själ-sinne.

Denna kurs är för dig som vill arbeta med din personliga utveckling. Den är öppen för alla, oavsett tidigare kurs eller certifikat, och som vill vidga sina kunskaper. Här kommer temat att variera från gång till gång. Exempel på teman som kommer tas upp är helhetstänkande kropp-själ-sinne, chakralära, andningsövningar, medveten närvaro, färgernas läkande kraft, positivt tänkande, kroppsskanning, kroppsövningar, regression, coachande bemötande och samtal. Du kommer delta i praktiska övningar där gruppledaren ger dig värdefull feedback om dina styrkor och områden du kan utveckla.

GRUPP I

Inspirationskurs där du utvecklar din mediala gåva med inspiration från din ledare

Detta är en kurs där du utvecklar ledarkontakten i form av inspirerande uttryckssätt där tyngdpunkten varierar från kurs till kurs med bl.a. skrift, bild, tal, trans, andlig rådgivning/samtal m.m. Det ges många tillfällen till träning varvat med samtal där gruppledaren ger dig värdefull feedback om dina styrkor och områden du kan utveckla. Arbetet kan leda till I-certifikat.

GRUPP A

Avancerad grupp för dig som vill fortsätta utvecklas. Innehav av A- och Healing-certifikat är ett krav.

I den här gruppen turas ni om att hålla övningar med inspiration från er andlige ledare. Erfarenheter delas i gruppen runt pedagogik, dokumentation av övningar, mentorskap i utvecklingscirklar/självhjälpsgrupper och den personliga utvecklingen. Du kommer få att träna på att se vad som händer vid healingträning/-prov, vilket redovisas inför gruppen. Du utvecklas och förbereds för att eventuellt arbeta som gruppledare, assistent och cirkelledare. Deltagare i grupp S och I ges möjlighet att träna inför A-gruppen.

GRUPP S

Seanskurs där du utvecklar din mediala gåva som seansmedium

Denna kurs är för dig som vill arbeta med seansträning. Exempel på vad som kan komma att tas upp är hur man förbereder sig inför en seans, seanskultur, ledarkontakten, symboler, mediets ansvar, expansion av medvetandet och vikten av personlig utveckling. Det ges många tillfällen till träning under kursen och gruppledaren kommer att ge dig värdefull feedback om dina styrkor och områden du kan utveckla. Arbetet i gruppen kan leda till B- och A-certifikat.