VÄLKOMMEN

ATT BLI MEDLEM HOS OSS

SRAU är en rikstäckande förening där man kan bli medlem för att ta del av vår utbildning, våra kurser och där du kan finna platsen för att utveckla dig som människa och ta vara på och förfina dina mediala gåvor.

Hur gör jag?

Du måste som ny ansöka om att få bli medlem i SRAU. I och med att du fyller i vissa uppgifter i din ansökan, så får vi tillgång till ditt namn, adress, telefonnummer, mailadress m.m.

När du blivit antagen som medlem kommer du att få ett välkomstbrev med uppgift om att betala in medlemsavgift. När avgiften kommit SRAU tillhanda kommer du att få ett lösenord för att få tillgång till hemsidans medlemsdel, där du kan anmäla dig till våra kurser.

Medlemsavgiften ska, för tidigare medlemmar, vara inbetald årligen den 28 januari för att man ska få tillgång till möjligheten att kunna delta på våra kurser. SRAU byter lösenord varje år under januari månad.

Under januari och juli månad varje år, skickar SRAU ut en inbjudan till aprilkurs i Andlig Healing och Personlig Utveckling samt oktoberkurs i Medial och Personlig Utveckling.

För att få delta i våra kurser måste du ha betalt medlemsavgift. Har du inte betalt din medlemsavgift går du miste om våra utskick och du riskerar att vi inte kan ge dig plats på den kurs du önskar gå.

Vad kostar ett medlemskap?

  • Medlemsavgiften är 250:-

Ansökan

För att bli medlem behöver du fylla i vårt ansökningsformulär. Det kan du göra antingen genom vårt formulär online eller genom att skriva ut och skicka in ansökningsformuläret nedan.

Ansök online

Skriv ut ansökningsformuläret

Blanketten skickas till:
Ambii Jonsson
Drachmannsgatan 15 2 tr
168 49 Bromma